Dve pačavre koje idu na slavu ugostile Milicu Dugalić 🤣

Večeras su se u emisiji Pitam za druga voditelji Panda i Kendi pojavili u nešto drugačijem izdanju. Danas je Noć veštica, a njih dvojica su se zbog toga adekvatno i maskirali u, kako oni kažu, 2 pačavre koje idu na slavu. Svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna!

Foto: Printscreen RED TV

Milica Dugalić je bila njihov gost ove večeri. Bila je jako vesela i sve vreme zbijala šale zajedno sa voditeljskim dvojcem. Pričali su viceve i pevali, a u jednom trenutku Milica je ustala kako bi zaigrala uz Pandino izvođenje pesme Dizel.

Foto: Printscreen RED TV

Milica je, kao svi gosti, komentarisala sadašnje zadrugare. Kaže da su svi napolju spremili svoje uloge i naučili ih napamet za izvođenje u Zadruzi. Fran i Marko Đedović je podsećaju na Lucifera, a za Marka je istakla da ima oči kao riba. 🐟

Uputila je čestitke Nadeždi povodom rođenja sina Longa i poslala joj snažnu poruku. Poručuje joj da jedino što treba da joj bude važno jeste upravo njen sin koji će sutradan stajati iza nje. Nju i Tomu je okarakterisala kao neobičan par i rekla da nikada neće uspeti zajedno. Što se ostalih zadrugara tiče, ona uviđa da nikome nije važno da li se pokazuje u dobrom ili lošem svetlu, važno je samo da su u kadru i da se o njima piše. Nije važno sa kime će otići u krevet ili sa kime se druže. Tamo je svako svakome neprijatelj, uviđa Milica.

Foto: Printscreen RED TV

Za svoju bivšu cimerku, Sašku Karan, imala je štošta da kaže. - Saška je uvek bila i ostala zgodna žena, koja nije u mogućnosti da kontroliše bes, vrlo je temperamentna, prilično je zla i povodljiva - bile su Miličine reči.

Možda neki nisu znali, ali Milica je jedno vreme bila dadilja malom Željku Kuliću. Milica misli da je ona nastavila da ga čuva, Željko bi bio nalik njenom unuku. Znao bi mnogo toga, o sebi i o životu, bio bi mnogo srećniji i zadovoljniji. Dugalićka za sebe kaže da je žena sa izražajnom empatijom i da je zato prihvatila da bude dadilja Željku.

Milica je oplela po svima, pa je Panda morao da je prekine nekoliko puta jer se nije zaustavljala. 😂 Svako ko je gledao Miličino učešće svestan je toga. Logično je usledilo pitanje koliko dugo Milica može da izdrži a da ne progovori. Izgleda da kada je i sama u stanu ona, priča malo sama sa sobom, malo sa televizorom ili sa ogledalom.

Emisija traje, na Miličinu žalost, samo 2 sata, te nije uspela da kaže sve što joj je bilo na pameti. Pored priče, našlo se vremena i za pevanje njoj omiljenih pesama. Sigurni smo da će je Kendi i Panda ponovo ugostiti jer njih troje su večeras napravili šou za pamćenje. 😎🎶

Autor: redportal.rs

#milica dugalić