Mina preti tužbom

Pevačica Mina Kostić nedavno je zapretila tužbom mlađoj koleginici Aleksandri Bursać zbog navodnog kršenja autorskih prava.

Naime, Aleksandra Bursać nedavno je prepevala Minin najveći hit Slavija, koji je otpevala sa pokojnim pevačem Džejem, zbog čega joj je pevačica zapretila tužbom ukoliko joj ne isplati novac zbog kršenja autorskih prava.

- Čim je čula da je Aleksandra prepevala njenu pesmu, Mina ju je odmah pozvala i zahtevala da joj plati ili će završiti na sudu - rekao je izvor, pa dodao:

- Aleksandra nije htela da se raspravlja sa koleginicom i odmah je kontaktirala advokata. On joj je objasnio da Mina nema osnova za tužbu, jer je Bursaćka od autora pesme dobila odobrenje da obradi taj hit. Izvođač originalne pesme, odnosno Mina, nema nikakva prava da joj potražuje novac - rekao je izvor za Informer, prenosi Telegraf.rs.

- Nemam komentar na tu priču - bilo je sve što je Aleksandra rekla za pomenut medij povodom ovih navoda, dok Mina nije odgovarala na pozive, a Aleksandrinu verziju pomenute pesme možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / David Arsić

Autor: redportal.rs

#aleksandra bursać

#mina kostić

#rat

#tužba