Bivši zadrugar otkrio u kakvom odnosu je danas sa Teodorom Džehverović 🧐

Dragan Marinković Maca u današnjem Kasnom Zornjaku ugostio je bivšeg zadrugara Anđela Rankovića koji nas je tokom emisije upoznao sa periodom života o kome nismo mnogo znali, odnosno njegovom detinjstvu i odrastanju.

Anđelo je jedan period svog ranog detinjstva živeo u Johanesburgu, ali se sa oko 6 godina vratio u Beograd na majčinu inicijativu. Anđelo je otkrio da je od malena igrao fudbal i pohvalio se autogramima i fotografijama sa nekim od najvećih zvezda fudbala - Kristijanom Ronaldom i Dejvidom Bekamom.

Foto: Printscreen RED TV

Nakon što je završio fakultet dobio je ponudu da radi u struci, tj. u jednom hotelu u Beogradu, međutim, želeo je da promeni nešto u životu zbog čega je odlučio da uđe u Zadrugu. Anđela smo imali priliku da gledamo i u prvoj sezoni Zadruge, a kako je otkrio imao je ponudu da uđe i u Farmu 6, koju je tada odbio.

Kako je bio oduševljen Velikim bratom, želeo je da bude deo sličnog programa, a u Zadruzi 1 našao se nakon samo 3 dana od odluke.

Foto: Printscreen RED TV

Bivši zadrugar prokomentarisao je svoj odnos sa bivšom devojkom Teodorom Džehverović. Njihova ljubav obeležila je prvu sezonu, a kako je izjavio, zna da je njihova ljubav bila prava i da ga je Teodora zaista volela, kao i on nju. Sa pevačicom sada nema nikakav kontakt jer već duži vremenski period ima dečka.

Anđelo je gledateljkama RED TV-a otkrio da nije zauzet i da su po njegovom mišljenju najbolje građene odbojkašice. 😎😁

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#anđelo ranković

#dragan marinkovic maca

#red tv