Magla, magla me je obuzela svuda 🎶😎

U Kasnom Zornjaku na RED TV-u Dragan Marinković Maca ugostio je pevačicu Jelenu Marinkov i njenog kolegu Igora Jeremića, koji ju je tokom muzičkog dela emisije pratio na klavijaturi. 😎

Tokom emisije Jelena je sa gledaocima podelila kako je izgledao njen put od početka karijere, pa sve do danas, a rekla je nešto više i o sebi.

Foto: Printscreen RED TV

Jelena Marikov potiče iz muzičke porodice, otac joj je bio pevač, a sa je njim doživela neke od svojih prvih nastupa. Nakon njega sarađivala je i nastupala sa nekoliko bendova među kojima je i bend Bon Ami.

Zajedno sa bendom Bon Ami Jelena je otpevala poznatu pesmu Magla, koje se možete podsetiti u videu ispod:

IZVOR: YT / Grand Production

Nakon što je napustila pomenuti bend, Jelena se 2007. godine prijavila na muzičko takmičenje Zvezde Granda u kome se tada našla među 12 najboljih pevača. Kako je rekla, period i princip takmičenja kada je ona bila njegov deo se dosta razlikuje od današanjeg.

Foto: Printscreen RED TV

Iako joj je pre oko 3 godine istekao ugovor sa Grand produkcijom, pevačica je otkrila da i nakon toga sarađuje sa pomenutom produkcijom.

Tokom emisije Jelena je otkrila da vreme tokom pandemije koristi za marketing, jer nema nastupa, a u narednom periodu moguće je da će svoju publiku iznenaditi novom pesmom.

IZVOR: YT / Grand Koktel Tv Grand

Autor: redportal.rs

#Muzika

#jelena marinkov

#red tv

#zornjak