Pevačica otkrila da 6 meseci nije izlazila iz kuće

Popularna pevačica Severina Kojić nedavno je u velikom intervjuu, koji je dala za magazin Nedeljnik, govorila o dešavanjima aktuelnim u medijima, odnosno optužbama za silovanje koju su mlade glumice uputile na račun svojih starijih kolega.

Pored pomenute teme Severina se dotakla i eksplicitnog videa na kome se našla sa nekadašnjim partnerom Milanom Lučićem. Iako je video nastao pre 17 godina, pevačica je tek sada opširnije govorila o njemu i otkrila kako se danas oseća povodom njegovog puštanja u javnost.

- Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda - otkrila je pevačica i potom dodala:

Foto: Instagram.com/severina

- Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: "Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislija?" Peki me je tad nazvao da me nasmeje i rekao: "Pa ne možeš snimat sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirat…" Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: "Kolegice, čujem da vam treba filmska glazba?" Mater je bila najpreciznija, rekla je: "Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smijat." I smejemo se danas - navela je Severina.

- Ali tad nisam 6 meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Čitala sam da su i Mileni to spočitavali. Ali, hleba i igara… Pod rubriku Zabava i Šou - zaključila je pevačica u intervjuu za Nedeljnik, a prenosi Telegraf.rs.

Autor: redportal.rs

#Severina

#brod

#intervju

#video