Dario i Anđelka upoznali su se 2011. godine, a njihov brak završio se nakon 9 godina

Vest da se poznata glumica Anđelka Prpić razvodi od svog supruga Darija Prpića uzdrmala je domaću javnost i ostavila sve u šoku. Za krah njihovog braka, kako pišu mediji, navodno je kriva starleta Ava Karabatić.

Dario i Anđelka upoznali su se 2011. godine, a njihov brak završio se nakon 9 godina.

Glumica jedan period nakon razvoda nije želela da se oglašava u medijima, ali je sada ipak otvorila dušu i otkrila sve o razvodu, kao i u kakvim odnosima se trenutno nalazi sa bivšim suprugom, sa kojim ima i sina Jakšu.

- Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv. Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom. Ne možemo da planiramo šta će biti, što smo najbolje videli sada s koronom. Pravi planove da ti se Bog smeje, kažu ljudi - rekla je glumica pa dodala:

- Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - otkrila je Anđelka prenosi Glorija, a piše Pink.rs.

View this post on Instagram

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

IZVOR: IG / @andjelkap

Autor: redportal.rs

#Anđelka Prpić

#DARIO PRPIĆ

#Razvod