Da se opet rodim živeo bih isto 🎶🎤

U studiju Kasnog Zornjaka jutros su se mogle čuti neke od najpoznatijih domaćih pesama koje je tokom emisije otpevao Denial Ahmetović pevač koji je popularnost stekao učešćenjem u muzičkom takmičenju u Bosni - Zvezda možeš biti ti. 😎

Foto: Printscreen RED TV

Nakon pomenutog takmičenja, koje mu je bilo odskočna daska, kako kaže, sve je krenulo uzlaznom putanjom, a dokaz za to jeste i kaver koji ga je proslavio u Srbiji. Reč je o kaveru za pesmu Sinana Sakića, Da se opet rodim, koji je snimio pre oko 3 godine.

Poteškoće koje je imao pre, tokom i nakon snimanja pomenutog kavera nisu mogle da umanje njegov uspeh, a desilo se ono što nije očekivao. Nakon samo 40 minuta od objavljivanja kavera na Jutjub video je dostigao broj od 250.000 pregleda i konstantno je rastao. Broj pregleda je narednih dana naglo rastao za čak milion i po po danu. Međutim, nakon izvesnog vremena video je skinut sa Jutjuba, a pevač nije želeo da tokom emisije komentariše dublje ovu situaciju.

IZVOR: YT / Denial Ahmetović Official

Tokom emisije o Denialu smo saznali da je samouk muzičar koji svira bubnjeve i gitaru, a muzikom je mogao da počne da se bavi tek kada je završio školu, jer mu je otac postavio takav uslov. 😏

U dosadašnjoj karijeri sarađivao je sa brojnim poznatim muzičkim imenima među kojima se nalaze Marina Tucaković, Miligram i slično.

Foto: Printscreen RED TV

Denial se trenutno bavi snimanjem novih pesama koje će biti nešto potpuno drugačije od muzike koja je trenutno zastupljena, jer će se pored balkanskog zvuka u njegovim novim pesmama čuti i argentinski.

Autor: redportal.rs

#Dragan Marinković Maca

#Kasni Zornjak

#Muzika

#denial ahmetović