Pevačica u Kasnom Zornjaku otkrila koji joj je najveći životni supeh 😎

U današnjem Kasnom Zornjaku na RED TV-u Dragan Marinković Maca ugostio je u svoj studio pevačicu Milenu Ćeranić, koja je tokom emisije govorila o svojoj karijeri, učešću na Farmi, Zvezdama Granda, a dotakla se i perioda odrastanja.

Pevačica i Maca tokom emisije prisetili su se svog učešća u rijaliti programu Farma, u kome su bili čak pre 11 godina, iako im, kako su rekli, deluje kao da je juče bilo. 😅

Foto: Printscreen RED TV

Milena Ćeranić otkrila je da je nakon izlaska iz pomenutog rijalitija bila osuđena zbog dosta psovki koje je upotrebljivala, a one su je koštale i prekida saradnje sa produkcijskom kućom Zvezde Grada. Naime, tokom emisije pevačica je objasnila da ona nije diskvalifikovana iz takmičenja, kako se sada govori, nego je potpisala ugovor sporazumno, ali pod prisilom. 🤔

- Mi smo prisilno potpisali sporazumni prekid ugovora - izjavila je pevačica i nastavila sa komentarisanjem pomenutog takmičenja uporedivši ga sa periodom kada se ona takmičila u njemu.

Foto: Printscreen RED TV

Kako je rekla, nekada je sve bilo potpuno drugačije, sada takmičenje nema smisla, kao da je žiri najbitniji, a ne kandidati. U takmičenju kao da je stvoren rijaliti i sve je podređeno žiriju, koji je prema Mileninim rečima davno otpisan.

Kada je reč o karijeri i potencijalnim saradnjama, pevačica je kao dve pevačice koje voli i sa kojima bi pristala da radi izdvojila Zoi i Senidu, a kao svoj najveći uspeh Milena je odredila to što je posle svega što je prošla u životu ostala dobar čovek.

Foto: Printscreen RED TV

Ukoliko ste propustili neku od emisija Kasnog Zornjaka sve propušteno možete nadoknaditi na Jutjub kanalu RED TV-a.

Autor: redportal.rs

#Kasni Zornjak

#Milena Ćeranić

#dragan marinkovic maca

#red tv