Magični brka se konačno skrasio kraj Ive Grgurić

Filip Đukić odnedavno je postao voditelj emisije Ustanak, koja se prikazuje na Red televiziji, a večeras je bio Pandin i Kendijev gost u Pitam za druga.

On je poznat kao veliki zadovnik, učestovao je u više rijalitija i u svakom je bio sa po nekoliko devojaka. Oko njega su se borile Marija Ana, Milica Kemez, Ivana Šopić i mnoge druge kako na na Farmi, tako i u Zadruzi. Svoju sreću je pronašao sa Ivom Grgurić, sa kojom je u skladnoj višemesečnoj vezi. Izjavio je da je jako srećan u spoljnom svetu, ostvaren emotivno i poslovno i da nema potrebe za ponovnim ulaskom u Zadrugu.

Foto: Printscreen RED Tv

Njih dvoje su pokrenuli Jutjub kanal, o čemu smo ranije pisali. Nisu preterano aktivni u postavljanju sadržaja, jer, kako on kaže, nijedno od njih dvoje ne zna da edituje, a kako su oboje angažovani na Red televiziji, ni nemaju puno vremena za bilo šta drugo.

Budući da su se u vezu upustili neplanirano i da je sve išlo spontano, tako će ostati i u budućnosti. Nisu za sada planirali brak i potomstvo, to će ostaviti da se desi kada budu osetili da tako treba. U njihovoj vezi vlada harmonija, nemaju ozbiljnijih svađa sem onda kada Iva zaboravi da zatvori frižider, što Filipa ubedljivo najviše nervira. Na sva pitanja o bivšim ljubavima nije želeo da odgovara, odnosno o njima ne razmišlja od kada se skrasio kraj Ive.

Foto: Printscreen RED Tv

Pored voditeljstva, dobro mu ide i gluma i voleo bi kada bi ga neko angažovao za ulogu koja pristaje njegovom fizičkom izgledu. Jedno od pitanja gledalaca bilo je da li bi pre glumio u porniću ili ušao u naredne tri Zadruge. Ništa od toga ne dolazi u obzir jer je sada jedino posvećen Ivi. Jako joj je privržen i vidno se smirio. Čak je i blokirao fan profil zbog uvreda upućenih njegovoj devojci.

Foto: Printscreen RED Tv

Ne prati Zadrugu, sem što povremeno pročita naslove na portalima. Sa zadrugarom Vukom Mobom nije u najboljim odnosima, ali se ne seća koji je bio razlog neslaganja. Otkrio je da mu je Kristijan Golubović najveći gotivac.

Promena u Filipovom ponašanju je vidna, verujemo da je za to zaslužna upravo Iva, u koju se iskreno zaljubio. Nadamo se da ukoliko se veza bude krunisala veridbom i brakom, Filipa više nećemo gledati u rijaliti programima, već samo u ozbiljnim projektima.

Autor: redportal.rs

#Kendi

#filip đukić

#panda

#pitam za druga