Glumica otkrila kako se snalazi u ulozi mame 👶

Mlada glumica i novopečena mama Marina Ćosić nedavno je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Sofija. A da Sofija postaje veoma nervozna kada je gladna, saznali smo na glumičinom Instagram profilu na kome se osvrnula na veoma bitnu temu, odnosno dojenje u javnosti.

Kada je dojenje u javnosti u pitanju postoje dva tabora: Onaj koji podržava i ohrabruje mame da to čine bilo gde i one koji misle da je to neprimereno. U kojoj gupi se nalazi mlada glumica možete i sami zaključiti na osnovu poruke koju je poslala na Instagram nalogu, a ona glasi:

- S obzirom da su krenuli lepi dani, nas dve ili nas troje se dosta češće šetamo. Počela je da voli da spava u kolicima pa često produžim šetnju, jer vidim da joj prija truckanje. Tako smo pre neki dan dosta odmakle, pa se gospođica probudila gladna. Do sad nisam imala priliku da dojim u javnosti, ali s obzirom da imam malu bebu, kojoj prija vazduh i voli da se šeta, trenutak kad je gladna je bio idealan da sednem u park i da je nahranim. Ne da joj dam flasicu, nego da je podojim.

- Bilo mi je neprijatno jer sam očekivala da će da me osudjuju, zašto ne odem kući ili se sklonim negde dalje od oka javnosti, ali onda sam u sledećem trenutku pogledala u nju koja je najsrećnija na svetu što može da klopa baš sad kad je gladna, a ne da gladuje još 30/45min dok ne stignemo kući. Da sam je pustila da gladuje, bila bi nervozna i verovatno bi postala neutešna. Tako sam prelomila. Stanje mog deteta mi je mnogo bitnije od nekih osuđivačkih pogleda. Zato sam sela i uzela da je nahranim. Znate šta je najzanimljivije? Nit je bilo osudjivačkih pogleda nit je bilo pogleda uopšte. Ona je pojela svoje. Ja sam se opustila, a posebno zato što sam shvatila da se ništa i ne vidi, i da i njoj i meni odgovara da možemo na duži period da izadjemo, šetamo se i nahranim je, a da nas niko ne zagleda - poručila je glumica.

View this post on Instagram

A post shared by Marina Mirković (@marinacosic)

IZVOR: IG / @marinacosic

Autor: redportal.rs

#dojenje

#javnost

#marina ćosić