Manekenka prepričala neprijatnu situaciju koju je doživela

Popularna manekenka koja se nakon niza godina vratila iz Amerike u Srbiju Ivana Korab nedavno je govorila o slučaju glumaca Danijele Štajnfeld i Branislava Lečića, gde je kroz komentarisanje njihovog slučaja rekla nešto više i o seksualnom uznemiravanju koje je osetila na svojoj koži.

- Takvih situacija ima u svim profesijama, ne samo kod glumaca. Takve stvari saznajemo više iz javnih sfera, a to je možda i dobar početak, da se priča i da se kaže, jer onda možemo da se borimo protiv toga. Nisu samo žene pogođene, ima i muškaraca koji su zlostavljani. Ježim se od toga, strašno je kada se to dogodi - izjavila je Ivana i dodala:

- Imaš mladu nadu koja veruje u sebi i ti, moćnik ili bilo ko drugi, joj skrešeš krila. To su ozbiljne traume koje ostaju za ceo život.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

IZVOR: IG / @ivanakorab

Manekenka je na jednom sastanku doživela neprijatnu scenu i seksualno uznemiravanje koje je opisala sledećim rečima u jednoj emisiji:

- Neprijatne situacije sam doživela i ja. Jednom sam došla na sastanak i čovek mi je stavio ruku na butinu, ja nisam bila uopšte slatka. Imala sam 17 ili 18 godina, ali nisam dala na sebe. Bila sam drčnija i ekspozivna - rekla je Ivana, prenosi portal IDJTV.com.

Autor: idjtv.com / redportal.rs

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#ivana korab

#seksualno uznemiravanje