Sada je stvarno kraj, više se ne nadaj 😏🎶

Popularna pevačica Severina Kojić prošle godine u aprilu mesecu napustila je Beograd u kome je živela sa svojim suprugom Igorom Kojićem. Da njihov odnos nije na "čvrstim nogama" šuška se već mesecima, a nedavno se u medijima pojavila vest da se Igor navodno iselio iz pevačicinog stana i da je sada zaista kraj njihove ljubavi.

Ono što je dodatno izazvalo sumnju da par nije u dobrim odnosima je to što već mesecima nisu viđeni zajedno u javnosti, a pored toga su obrisali sve zajedničke fotografije sa profila na društvenim mrežama.

Foto: Pink.rs

Kako se u medijima navodi, Igor se prošlog vikenda navodno iselio iz Severininog stana.

- Sredinom aprila prošle godine odmah je odjeknula vest da se Severina posvađala sa suprugom i da je policija zbog toga uhvatila kako se kreće bez dozvole u vreme policijskog sata, koji je tada bio na snazi. Čim je odvedena kod sudije za prekršaje i platila novčanu kaznu, spakovala se i napustila Kojićev porodični dom, i Beograd, i njega. Nekoliko meseci njih dvoje se nisu sreli jer se Splićanka više nije vraćala za Srbiju, pa čak ni kada je sredinom septembra Igor posetio Hrvatsku, navodno, pevačica se s njim ni tada nije videla iako su mu kod nje ostale lične stvari, koje je tek sada pokupio i definitivno se iselio iz njenog stana – kaže dobro obavešten izvor.

- Pričalo se da je u to vreme bila uplovila u vezu sa vinarom Tomislavom Voštinićem, pa je logično što tada nije nimalo marila oko toga da se s malim Kebom raskusurava. Oboje su pred medijima mudro ćutali o statusu braka, te se ni jedno ni drugo nisu oglašavali povodom kraha ljubavi. U prvi mah su se bili otpratili na Instagramu, ali su se ubrzo ponovo zapratili, verovatno da bi u javnosti zadržali tu sliku da su i nakon svega ostali prijatelji. Kojić je jedino imao nekoliko čudnih statusa na društvenoj mreži koji su ukazivali na raskid i koje su mnogi tumačili kao neke insinuacije upućene upravo supruzi, za koju do dana današnjeg nije potvrdio da je bivša. Posebnu pažnju skrenulo je to što se Igor posle Severine povukao i posvetio veri, te počeo da posećuje manastire, dok je ona na Instagramu uglavnom delila objave kako uživa.

Foto: Instagram.com/severina

- Proteklog vikenda iz Severininog stana su iznošene isključivo stvari za potrebe snimanja nekoliko kampanja, kao i one Severinine nećakinje, koja se sa suprugom (pre)selila u neposredno Severinino susedstvo - rekao je pevačicin PR tim, prenosi Republika, a piše Pink.rs.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Razvod

#Severina

#igor kojić

#kraj