Voditeljka u emisiji komentarisala pevačicin izgled bez šminke, a ona joj rekla da prvo sebe pogleda! 😮

Mladu pevačicu folk muzike Aleksandru Mladenović nedavno su komentarisale poznate ličnosti u emisiji Paparaco Lov, među kojima se našla voditeljka Snežana Dakić, kao i zadrugar Stefan Karić. Tokom emisije žiri je Aleksandru Mladenović proglasio najmanje lepom bez šminke od svih poznatih ličnosti koje su bile u izboru, a ovo je prokomentarisala i pomenuta pevačica, koja nije štedela reči.

Aleksandra je osula paljbu po Snežani Dakić i rekla sledeće:

- Nebitna mi je ona totalno, neka ta Dakićka pogleda prvo sebe, a onda neka komentariše druge. Kakvu bre veliku estetsku transformaciju sam ja uradila?! Ispada kao da sam sva izoperisana. Lepo je Sanja Marinković rekla da deluje kao da sam samo korigovala usta što je tačno, a da je sve ostalo posledica gojaznosti - rekla je pevačica i dodala:

Foto: Printscreen YouTube/Red TV

– Poznato je već da sam imala taj hormonski disbalans, zato mi je lice natečeno, a ne zbog pumpanja jagodica ili ko zna čega. Još malo je ostalo od terapije i biće sve u redu.

Mladenovićka je prokomentarisala i reči Stefana Karića da nikada ne bi bio sa njom.

– Stefan Karić je rekao da nikada ne bi bio sa mnom, ali da dobro pevam, stvarno na te gluposti nemam nikakav komentar. Nemojte me molim vas više uznemiravati zbog takvih nebitnih likova i njihovih još nebitnijih komentara – rekla je Aleksandra za Star, a prenosi Objektiv.rs.

Foto: Printscreen Red Tv

Autor: Objektiv.rs / redportal.rs

#Snežana Dakić

#Stefan Karić

#aleksandra mladenović

#bez šminke