Pevačica se nije pojavila u dogovorenom terminu u emisiji

Popularna pevačica Tanja Savić poslednjih meseci nalazi se u žiži javnosti zbog bitke za starateljstvo svojih sinova Maksima i Đorđa, koje je njen suprug bez dozvole odveo u Australiju pre oko godinu dana.

Povodom pomenute teme Tanja Savić trebalo je da gostuje u emisiji koju vodi Filip Čukanović, međutim, ona je pola sata pre zakazanog termina otkazala gostovanje. Ovaj Tanjin postupak Čukanović je okarakterisao kao veoma neprofesionalan i uživo u emisiji izjavio sledeće:

- Najavljivali smo vam tokom čitavog jutra uključenje Tanje Savić koja je trebalo da za naš program govori o borbi za starateljstvo nad sinovima koju je dobila, a koji su u Australiji. Međutim, Tanja Savić je nama pre 30-ak minuta otkazala učešće u ovoj emisiji, iako smo sve dogovorili sa njom i želeli da apelujemo na čitav njen slučaj. Prilično neprofesionalno ponašanje naše popularne pevačice, ali i to se dešava. Mi vam se izvinjavamo što smo vam dali pogrešnu informaciju šta ćete gledati u programu - rekao je Filip Čukanović, a prenosi Objektiv.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: objektiv.rs / redportal.rs

#Tanja Savić

#emisija

#filip cukanovic

#gostovanje