Mercedes CLK poklon od bivšeg muža 🚗

Pevačica Ana Sević, bivša supruga pevača Darka Lazića, dobila je poziv za saslušanje u policiji zbog automobila Mercedes CLK koji se vodi na nju, a na kome su jednom prilikom policajci u rutinskoj kontroli otkrili da tablice na pomenutom autu ne pripadaju njemu, već vozilu marke Jugo.

- Mercedes je tada po nalogu policije prebačen na parking policijske stanice. Nakon toga je utvrđeno da je vlasnik tog Mercedesa Ana Sević - objašnjava izvor i dodaje da je ona zbog toga pozvana u policiju.

Foto: Pink.rs

- Taj auto mi je kupio bivši suprug Darko Lazić još 2014. godine. Ja sam ga u dogovoru sa Darkom prodala 2016. godine. Čoveka, koji je kupio auto od mene, znam kao "Nikola Crni". Ništa više o njemu ne znam - rekla je pevačica u policiji.

Darko Lazić je takođe povodom ovog slučaja dao izjavu u policiji.

- On je potvrdio Aninu priču, ali je i dodao da on ne zna da li je kupac isplatio Mercedesa u celosti, jer nije u kontaktu sa čovekom kome je auto prodat - dodaje sagovornik upoznat sa slučajem.

Izvor je za Kurir otkrio da se tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva izjasnio da se auto vrati vlasniku, a tablice unište, kao i da nema tragova krivičnog dela, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Tablice

#ana sević

#darko lazic

#policija