Bizarna ponuda

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u dosadašnjoj karijeri prošao kroz niz nameštenih skandala i niskih udaraca od strane svetske sedme sile. Na mnogo različitih načina su mediji pokušavali da sruše ugled i dobru reputaciju srpskog tenisera i ospore fantastične rezultate i rekorde koje postiže već dugi niz godina.

Brojne teme o lošem bračnom odnosu i razvodu od supruge Jelene Đoković, zatim o diskvalifikaciji sa US opena i navodnom izbegavanju izvinjenja za udarac lopticom linijskog sudije, prozivkama da je antivakser kao i da se mnogo mešao u organizaciju Australijan opena nisu uspele da poremete srpskog tenisera da nastavi pobednički niz i upiše se u istoriju kao jedini teniser koji je više od 311 nedelja 1. u svetu.

Jedna od najnovijih afera koja je isplivala u medijima je bizarna priča mlade manekende iz Beograda po imenu Natalija Šćekić koja tvrdi da su joj za jednu noć sa Đokovićem nudili čak 60.000 evra!

View this post on Instagram

A post shared by Natalija Šćekić (@natalijaa55)

IZVOR: IG / @natalijaa55

Ona je u intervjuu za Svet otkrila da su njeni menadžeri i saradnici tražili da provede noć za najboljim teniserom sveta i da će za to dobiti novac ukoliko sve snimi:

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem. Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim - rekla je Natalija i zatim nastavila:

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – izjavila je Natalija i šokirala javnost.

Nije prvi put da srpskom teniseru smeštaju razne afere kako bi mu uništili imidž, karijeru i privatan život. Povodom ove priče Đoković se za sada nije oglašavao.

Autor: redportal.rs/blic.rs

#afera

#manekenka

#natalija scekic

#novak djokovic

#teniser