Pevačica i njen suprug otvoreno govorili o fantazijama u spavaćoj sobi 🔞

Popularna pevačica Goca Tržan poznata je po tome što veoma otvoreno govori o svim temama iz života, a u njih se ubrajaju i one iz "spavaće sobe". 😎 Tako je javnost nedavno saznala kakve seksualne fantazije ima Goca, a kakve njen 14 godina mlađi suprug Raša Novaković. 😈

Pevačica je iznenadila sve kada je ispričala da njen suprug zavodi i momke, i to pred njenim očima!

- Oboje volimo da flertujemo, ali on to radi i sa muškarcima! Flertuje sa konobarom, kamermanom, ma sa kim god stigne! Prava je flertuša - ispričala je pevačica i dodala da mu to ne zamera.

Raša se iznervirao što je Goca otkrila njegovu tajnu i odmah je skočio da se brani.

- A ti flertuješ sa konobarima! Ja to ne radim sa muškarcima, samo sa konobaricama, tepam im bejbi i bebika. Goca je ta kojoj stalno prilaze muškarci, šalju joj poruke i slike polnih organa. Meni takve slike ne šalju - besno je rekao bubnjar. Goca je tad rešila da malo spusti loptu.

- Tačno je da dobijam takve fotke od muškaraca, pogotovo na društvenim mrežama. A ja samo Raši šaljem svoje se*si fotke. Nikad na jednoj fotografiji ne smeju da se vide i polni organ i glava. To je zlatno pravilo svih javnih ličnosti i treba ga poštovati - savetovala je pevačica svoje koleginice. 😁😎

Foto: Instagram.com/gocatrzan

Pevačica je potom otkrila još jednu Rašinu tajnu - da je zavisnik od filmova za odrasle!

- Raša je po**ićar, kao svaki muškarac, ali verujte mi da su moje se*sualne fantazije veće od njegovih. On bi samo da se snima i to je to! A ja volim se*sualne igrice, redovno ih praktikujemo u spavaćoj sobi. Za razliku od mene, Radomir sanja da postane producent filmove za odrasle - ispričala je pop zvezda, a njen suprug je otkrio i scenario svojih po*nića:

- Stane žena, pukla joj guma, a onda nailazi Perica... Volim takav fazon. Oduvek sam imao želju da snimam po*no-filmove, ali ne da budem glumac, već da ih produciram.

Autor: Pink.rs/redportal.rs

#fantazija

#goca tržan

#muž

#raša novaković

#seks