Najmlađa deca morala bi svedočiti na sudu ako roditelji na to pristanu 🤨

Anđelina Đoli uskoro će priložiti dokaze o porodičnom zlostavljanju u svojoj brakorazvodnoj parnici protiv bivšeg supruga Breda Pita, kako navodi Daily Mail.

Oni imaju decu Medoksa (19), Zaharu (16), Paksa (17), Šilo (14) i blizance Noksa i Vivijen (12), a na suđenju će se dogovarati starateljstvo i finansijski aranžmani. Njihova najmlađa deca bi morala zbog toga svedočiti na sudu ako roditelji na to pristanu.

Foto: Instagram.com/angelinajolie_offiicial

Nakon što su podneli zahtev za razvod 2016. godine, otkriveno je da su Breda istraživali FBI i socijalne službe u LA-u, nakon vesti da je u privatnom avionu verbalno i fizički izvršio nasilje nad svojom decom, ali je oslobođen optužbi.

- Anđelina je u prošlosti iznosila slične navode koje su vlasti istraživale, ali nisu potvrđene. Ovo je najnoviji tužni i očajnički pokušaj da se pod svaku cenu iznesu laži. To su isti napadi koji se ponavljaju poslednje četiri i po godine i svako ko tome želi stati na kraj, može očekivati ​​da će mu se pokušati osporiti verodostojnost - rekao je izvor za MailOnline.

U oktobru prošle godine je glumica prekinula saradnju s jednim od svojih skupih advokata.

Autor: redportal.rs

#Anđelina Džoli

#Razvod

#brak

#bred pit

#deca

#starateljstvo