Pevačica se prisetila nemilog događaja koji joj je promenio život

Popularna pop pevačica Ivana Peters danas je na svoj Instagram profil podelila nekoliko fotografija koje su nastale pre 6 godina i na taj način se prisetila perioda kada je doživela srčani udar.

- Šest godina od infarkta. Pih! Kako sam bila slaba i jaka u isto vreme. Nikad više ista. Valjda to tako ide. A i bila sam kao manekenka neko vreme posle toga. Ljubav za sve koji su bili uz mene, mojima, a i svim drugarima koji su se iskreno zabrinuli i slali mi #happy #thoughts #heartattacksurvivor ❤️🎵🎵 Prve 2 fotke su sa snimanja na RTS-u emisije Ko je kod Koje, fotkane pola sata pred nemili dogadjaj. Snajderke i kostimografi - moja prva pomoć. ❤️ Ostale su neposredno po izlasku iz bolnice - napisala je pevačica uz objavju ispod:

View this post on Instagram

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

IZVOR: IG / @ivanapeters

Podsećamo, Ivana Peters je infarkt doživela uživo u emisiji, a nakon nemilog događaja otkrila je kako se u tim trenucima osećala:

- Bol je bio neopisivo jak i mislila sam da nikada neće prestati. U toj agoniji sam se onesvestila, a kada sam došla sebi, usledio je šok. Ja, mlada žena koja još nije dostigla ni 40 i žestoka pobornica veganske ishrane, doživela sam infarkt pred kamerama, usred snimanja emisije. Nedostatak daha i umaranje čak i prilikom penjanja na drugi sprat, trčanja za busom i nameštanja kreveta ujutru nisu bili dovoljan razlog da shvatim da nešto nije u redu dok na snimanju emisije nisam osetila neopisiv bol koji nikako nije prestajao. Sreća u nesreći je bila da sam se tada onesvestila, jer da sam bila svesna, verovatno bih taj bol zanemarila kao i sve prethodne tegobe i otišla kući. Tog martovskog dana, uprkos veganskoj ishrani i relativno mladim godinama, doživela sam srčani udar, a taj nemili događaj sada mi je opomena za ceo život - piše Kurir.

Autor: redportal.rs / Kurir

#infarkt

#ivana peters

#srčani udar