Kako su najavili, do porođaja će biti još više

Pobednica 2. sezone rijalitija Zadruga Luna Đogani nalazi se trenutno u 7. mesecu trudnoće. Rijaliti zvezda sa svojim verenikom Markom Miljkovićem broji sitno do dolaske ćerke Mie na svet, a kada se beba rodi dobiće poklon od fanova popularnog para.

Jedna od žena koja podržava popularni par otvorila je račun u banci na koji svi oni koji vole Lunu i Marka, i žele da im daruju novac, mogu to da urade. Do sada je navodno skupljeno 25.000 evra, koje će Mia dobiti kada se rodi.

- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od Zadruge 1. I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju decu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 evra, ali do porođaja će biti i više - rekla je neimenovana obožavateljka para iz Beča za Informer i dodala da je samo ona dala 2.500 evra.

Foto: Instagram.com/@luna_djogani

- Svako daje koliko ima. Neko 100 evra, neko 500... Ja sam poklonila 2.500 evra, jer želim da joj se odužim što mi je ulepšala život prethodnih godina otkad je pratim u rijalitijima. Novac će dobiti kad bebica dođe na svet da mogu da kupe sve što im bude potrebno - rekla je ona i dodala da su se fanovi organizovali navodno i platili Luni i Marku putovanje u Pariz.

- Dobili su i vaučer za odmor u još jednom evropskom gradu. Pored toga, na njihovu adresu s vremena na vreme šaljemo garderobu, kozmetiku, slatkiše... Mnogo darova ljudi ostavljaju i u frizerskom salonu Luninog druga. Reč je o poklonima koji vrede i po nekoliko hiljada evra, ali time samo pokazujemo da smo joj najbolja podrška na svetu.

Podsećamo, Luna i Marko sada se nalaze u Dubaiju, gde su otputovali povodom Luninog 25. rođendana, koji su proslavili u najvišoj zgradi na svetu. Detaljnije u tekstu ispod:

Autor: Telegraf / redportal.rs

#beba

#fanovi

#luna

#marko

#novac

#poklon