Emotivna ispovest repera 💖

Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, svoju vezu sa bivšom devojkom Breskvicom prekinuo je pre više od mesec dana. Kako razlog raskida još uvek nije poznat, ostaje samo da ga naslućujemo na osnovu reperovih objava na društvenim mrežama.

Poslednja objava na Vojaževom profilu privukla je dosta pažnje, jer se kroz nju reper osvrnuo na protekla dešavanja i izrazio kako se trenutno oseća, kao i to da li će ikad više moći da voli.

- Mnogo stvari se desilo u proteklom periodu, mnogo novih osećanja koje nikad do sad nisam osetio. Kažu to je život, navikni se na njega ili ne živi.. Kažu sve je prolazno, pa zasto se onda uopste navikavati na bilo šta? Ponekad poželim, da sam opet dete i da mi sve stane barem na jedan minut.. Da me niko ne zna, da ništa nemam, ali da osetim mir barem na jedan minut.. baš kao nekad.. Sve što sam ikada stvorio, stvorio sam i radio iz ljubavi. U nju sam se kleo. I kad bi me pitali šta sad mislim o ljubavi, rekao bih sve najlepše. To je divna iluzija, u kojoj momenat zadovoljstva traje kratko, a bol uzrokovan njom jako dugo. Ali moj savet je volite, zauvek. Ja definitivno hocu - napisao je Vojaž.

View this post on Instagram

A post shared by VOYAGE (@voyage.mp3)

IZVOR: IG / @voyage.mp3

Vojaž je na svom storiju pozvao pratioce da pročitaju njegovu "ispovest" o kojoj je veoma dugo razmišljao, jer će možda nekome pomoći, naznačio je reper.

Autor: redportal.rs

#emocije

#ispovest

#ljubav

#vojaž