Reper i pevačica govorili za kamere RED TV-a 😎

Poznati reper Cvija i popularna pevačica Edita Aradinović nedavno su govorili za kamere RED TV-a i u emisiji Whatzuuuup otkrili kako je između njih došlo do saradnje za pesmu Film o nama, a bilo je reči i o drugim muzičkim projektima na kojima su radili pojedinačno.

Duetsku pesmu Film o nama, Edita i Cvija su nedavno objavili i otkrili da je do saradnje između njih došlo spontano. Njih dvoje se veoma dugo druže, a nakon što je napisao pesmu, Cvija je pozvao Editu da je zajedno sa njim otpeva. 🎤

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Cvija nam je otkrio da je pomenutu pesmu napisao još kada je izašla numera Poziv, ali je tek sada ugledala svetlost dana.

Ono što numeru Film o nama izdvaja od drugih jeste to što su se u spotu Edita i Cvija pojavili kao animirani likovi, što možete videti u videu ispod: 📺

IZVOR: YT / @IDJVideos.TV

Od Edite saznali smo i da se pronalazi u nekim svojim pesmama, dok je Cvija podelio sa nama da su mu najdraži dueti koje je snimao sa Elitnim odredima na početku svoje karijere.

Pored pesme Film o nama, Edita je objavila i pesmu Melek, koja je urađena još pre godinu i po dana, ali je objavljena tek nedavno.

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Ostatak razgovora sa Editom i Cvijom možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#cvija

#edita

#film o nama

#melek

#redtv

#whatuzuuuup