Da sam uzela po jedan evro ja za svaku sliku, imala bih do sada milion u novčaniku 🤑

Anđela Veštica, reperka i bivša rijaliti učesnica bila je Pandin, Filipov i Tijanin gost u Ustanku. Trenutno je pauzirala muzičku karijeru jer se posvetila kreiranju sadržaja za Only Fans platformu na kojoj deli obnažene fotografije i videe.

Bavljenje ovim joj donosi ogromnu zaradu, a najviše je profitirala za vreme vanrednog stanja, jer kako ona kaže, svi su bili kod kuće i imali su više vremena za raznorazne načine razonode. Poznata je po eksplicitnom sadržaju koji deli na Instagramu već godinama, a sada je rešila da takve fotografije pravi za novac.

View this post on Instagram

🤯🤯🤯 Slikao @igorrdjordjevic 📷

A post shared by Andjela Vestica (@andjela_vestica) on

IZVOR: IG / andjela_vestica

Panda je uporno želeo da pričaju o nagim fotografijama pa nam je Anđela otkrila da je on njen pretplatnik i da joj stalno šalje poruke za dobro jutro. Filip i Panda su za muški deo publike pripremili pravu poslasticu, no kako je jutarnji program u pitanju, fotografije su morale biti cenzurisane na specifičan način. 😎

Foto: Printscreen Red Tv

Obuci Anđelu Vešticu:

Foto: Printscreen Red Tv

Anđelin novi alijas - Svetica.

Foto: Printscreen Red Tv

Upitana je i da li se obazire na mnoštvo hejt komentara, ali Anđela je poznata kao neko koga to ne interesuje, već da su joj sfera interesovanja isključivo novi pratioci i novac koji oni donose. I da imam još dva života, ne bih ništa promenila, stih iz njene pesme Grešna živa koji je savršeno opisuje.

Trenutno je aktuelan popust za pretplatu na njen nalog, pa ukoliko je nekog zaintrigirao ovaj sadržaj ovo mu je prilika da do njega i dođe. 🤣 😁

Foto: Printscreen Instagram/andjela_vestica

Autor: redportal.rs

#anđela veštica

#only fans

#ustanak