Pevačica ispričala jednu anegdotu sa početka veze sa Sašom Kaporom

Pevačica Nikolina Kovač gostovala je u emisiji Sanje Marinković Magazin IN i zajedno sa koleginicom Leontinom Vukomanović, Dušicom Spasić, Ljiljanom Habjanović Đurović i Evom Ras diskutovala o temi: Koje su to najčešće greške svih dama?

Tokom emisije Nikolina je otkrila kakav odnos ima sa svojim suprugom Sašom Kaporom, sa kojim je već 10 godina u srećnom braku, i otkrila šta joj je veoma bitno:

- Ja sam neko ko voli da mu se pokazuje ljubav, i ja Sašu, dan danas, posle 10 godina, pitam ''Koliko ti mene voliš?''. Meni je jako bitno da mi se to pokazuje na tim sitnicama, jer ja od ljubavi živim i ne mogu bez nje.

Foto: Nikolina Kovač/fotograf: Marija Zdravković, šminka: Darko Tesic

Takođe, Nikolina se tokom emisije osvrnula na jednu anegdotu sa početka njihove veze i otkrila da li je ljubomorna:

- Nisam mnogo pravila ljubomorne scene, ali bilo ih je. Jednom prilikom smo Saša i ja zajedno radili, i bile su neke narudžbine za neki ženski sto. To traje nekih 5 minuta, a on produžava na 15 minuta. I ja mu priđem i kažem ''Kapore dolazi ovamo - razvodimo se!''. To je bilo na početku naše veze, malo sam ljubomorna, ali nisam osoba koja je scenična. Ljubav je u davanju, bitno je kome daješ ljubav - izjavila je pevačica.

Autor: redportal.rs

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

#brak

#ljubomora

#muž