Bivši partneri ponovo na ratnoj nozi!

Iako se činilo da je Nadežda Biljić nakon svog izlaska iz 4. sezone Zadruge uspela da nađe zajednički jezik sa nevenčanim suprugom Tomom Panićem, koji je nedugo zatim zbog kršenja pravila diskvalifikovan, sreća nije dugo trajala. Sada već bivši partneri, ponovo su na ratnoj nozi.

U prilog tome ide nova objava pevačice, koja se na Instagramu osvrnula na jedan novinski natpis. U svom javnom obraćanju, Nadežda je ponovo izrekla brojne optužbe na račun Tome i njegove majke, kao i da su oni umešani u linč i hajku, koja se vodi protiv nje.

Foto: Pink.rs

- Za ovo će mama dobiti tužbu, a Tomislava tek treba da stigne kazna, više nemam pardona, pošto me pravite ludom i k****m, sve novine koje su to pisale i sve što su Jasmina i njen sinčić pisali biće krivično gonjeni. Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta k***e i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je! I ne pišite mi ništa, jer nikome neću odgovoriti, dosta je više sa linčom na mene od strane svih - napisala je Nadežda u pomenutoj objavi, a u prilog tome, da ne želi više ni da čuje za Tomu, govori i to što ga je otpratila sa Instagrama i obrisala sve njihove slike.

Autor: Pink.rs / redportal.rs

#Svađa

#Toma i Nadežda

#pomirenje