Pevačica rekla nešto više o planovima za budućnost

Ekipa emisije Whatzuuuup, koja se emituje na RED TV-U, imala je priliku da razgovara sa popularnom pevačicom Radom Manojlović i na taj način sazna nešto više o pevačicinim planovima za budućnost.

Pre svega, Rada je demantovala naslove, koji su se pojavili u nekim domaćim medijima, i izjavila da nije podigla nikakav kredit, niti prodala kravu, ni kuću, kako bi imala novca za svoju narednu pesmu.

Takođe, Rada je otkrila da nisu istiniti ni tračevi da se udaje za Harisa Berkovića i da će, kada do toga dođe, sigurno javno reći.

View this post on Instagram

A post shared by 𝚛𝚊𝚍𝚖𝚒𝚕𝚊 RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

IZVOR: IG / @radamanojlovic

Što se tiče muzičke karijere, Rada je gledaocima RED TV-a otkrila da je snimila 10 pesama i da će videti kada će ih predstaviti publici. Da bi joj se pesma dopala mora da bude kvalitetna, sadržajna, teška, ali joj se svide i neke pesme koje imaju kraći rok trajanja i nisu za sva vremena. Na novom albumu Rada ima i kvalitetnih narodnjaka, ali i letnjih hitova za jednu sezonu.

Rada je odnedavno akrivna i na Tviteru, na kome se, kako je rekla, neće baviti ozbiljnim temama, već vedrim, i svojom karijerom.

Ostatak intervjua sa Radom Manojlović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#PESME

#demant

#rada manojlovic

#redtv

#udaja

#whatzuuuup