Buba: Svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka

Reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, uhapšen je nakon pucnjave, koja se dogodila u Sarajevu. Nakon 90 minuta saslušanja u policijskoj stanici, reper je pušten na slobodu, a sada je rešio javno da se obrati svima povodom novonastale situacije.

pročitajte još

PUCANO NA BUBU KORELIJA!

Reper ističe da je svestan svojih mana i da u prethodnom periodu nije davao najbolji primer ljudima oko sebe, ali kako kaže, sve se promenilo.

- Istina je da sam pre par godina napravio najveću grešku u mom životu, ali uz pomoć muzike i dobrih ljudi sa kojima sam okružen sam upoznao prave vrednosti. Ako sam u proteklom periodu ikog uvredio svojim nekim postupcima, izvinjavam se. Moj imidž muzičara i javne osobe nije uvek ogledalo moje prave ličnosti. Koliko god se trudim, svestan sam da nisam uvek najbolji primer i svestan sam svojih mana i grešaka. Nisam tip koji se često javno oglašava, ali me duboko vređa neistina, te ovom prilikom želim jasno da demantujem bilo kakvu povezanost sa bilo kakvim grupama i organizacijama. Ovakve stvari duboko uznemiravaju mene, moju porodicu, moje prijatelje i saradnike. Moje jedino zanimanje i moja najveća ljubav je muzika i tako će i ostati. Hvala svima na razumevanju, podršci i ljubavi - napisao je na svom Instagram storiju popularni reper.

Foto: Instagram.com/@bubacorelli

Autor: Pink,rs / redportal.rs

#Sarajevo

#buba koreli

#oglasio se

#pucnjava