Ivana se nije pojavila u studiju kako bi podržala supruga

Reper Nenad Alekić Ša od septembra meseca nalazi se u rijalitiju Zadruga 4 gde je svoj brak doveo u pitanje zbog prisnog odnosa sa jednom od zadrugarki. Tara Simov i Ša se ne odvajaju u rijalitiju, a često se i posvađaju.

Nenad i njegova supruga Ivana imaju dogovor da se ona ne oglašava u medijima sve dok on ne izađe iz rijalitija, zbog čega se još uvek zvanično ne zna da li se poznati par razvodi ili ne.

View this post on Instagram

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

IZVOR: IG / @nenadaleksicsha

Na osnovu izjava Nenadovih najbližih prijatelja i postupaka njegove žene, sada se, više nego ikad pre, spekuliše o njihovom razvodu.

Kako je Nenad Aleksić bio nominovan za ispadanje tokom jučerašnjeg dana, u studiju je trebalo da se pojavi njegova najbliža podrška, koja bi ga sačekala u slučaju da to veče ispadne iz rijalitija. Međutim, umesto reperove žene Ivane, pojavio se njegov drug Dušan, koji je i prokomentarisao njegov odnos sa Tarom:

- On je potpuno drugačija osoba, ne poznajemo ga ovakvog. To što je uradio, javnost ga osuđuje. Ne znam šta da kažem, jer ne znam šta je u njegovoj glavi. Da je dobro, nije. Treba da se udalji od Tare i shvati šta radi. Možda još uvek ima nade. Sa Ivanom sam se video danas, nije na meni da sada prenosim. 

Da li će se razvod odigrati nakon što Ša izađe iz rijalitija, ostaje da vidimo.

Autor: redportal.rs

#Razvod

#Tara Simov

#ZADRUGA

#ivana

#Ša