Voditeljka otkrila šta je po njenom mišljenju ključ uspeha, šta misli o modnim trendovima i estetskim operacijama

Ekipa emisije Whatzuuuup, koja se svakog dana emituje na RED TV-u, imala je priliku da razgovara sa poznatom voditeljkom Biljanom Obradović, koja je svim gledaocima otkrila šta je po njenom mišljenju ključ uspeha, šta misli o modnim trendovima i estetskim operacijama. 😎

Foto: Printscreen RED TV

Kako je Biljana podelila sa gledaocima, tajna uspeha je da nikad ne misliš da si najbolji, da i kada dođeš do vrha i dalje radiš kao prvog dana i da 90 odsto uspeha čini rad, a 10 odsto talenat. Onda kada ostvarimo cilj, treba se još više aktivirati.

Takođe, poznata voditeljka izjavila je da nema neostvarenih želja kada je posao u pitanju. Njena karijera traje već 24 godine, a tokom nje uradila je intervjue ne samo sa domaćim, već i svetskim zvezdama. Jedino joj je želja da vredno i kvalitetno nastavi da radi.

View this post on Instagram

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity)

IZVOR: IG / @biljanacity

Kada je reč o modnim trendovima i estetskim intervencijama, Biljana je otkrila da je pobornik estetske hirurgije, ali u slučaju da je nekoj osobi estetska intervencija zaista potrebna zbog nekog deformiteta i slično. Ono što je poručila devojkama, jeste da ne prate slepo trendove, jer će izgledati isto kao i sve ostale, a to se odnosi kako na estetske intervencije, tako i na modne trendove.

Ostatak intervjua sa Bojanom Obradović možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / Red TV

Autor: redportal.rs

#biljana obradovic

#emisija

#redtv

#uspeh

#whatzuuuup