Na snimku se vidi Maja Marković obeznanjena od alkohola

Učesnica rijalitija Zadruga Maja Marković izazvala je burne negativne reakcije nakon toga što je učinila javnu prevaru svog verenika Jovice Putnikovića sa Alenom Hadrovićem u Beloj kući.

Ono što je još užasnije i što je dovelo do veće osude Majinog ponašanja je činjenica da je Jovica doživeo tešku saobraćajnu nesreću tokom njenog boravka u Zadruzi i da je nekoliko nedelja proveo u bolnici dok se ona, za to vreme, smuvala sa Alenom.

Na sve ovo treba reći da Maja ima i dete koje je čeka napolju.

Ipak, bez obzira što je Maja učinila veliku prevaru i Jovicu ostavila da se u teškoj situaciji nosi sam sa svojim problemima, postavlja se pitanje da li je džentlmenski, moralno ili ljudski objavljivati ekpslicitne snimke partnerke u cilju osvete? Da li osveta poražava prvo onoga koji je čini?

Maja je učinila veliku i neoprostivu grešku, ali veća greška od toga može biti osveta partnerki u vidu objavljivanja njenog ekslicitnog snimka koji je napravljen očigledno u njenom neuračunljivom stanju. I to nije osveta samo njoj nego nanošenje štete i njenom detetu koje će proživeti velike traume zbog svega.

Šta naši čitaoci kažu na ovaj Majin snimak i celu situaciju?

IZVOR: YT / Jelena Jeca Marjanovic

Autor: redportal.rs

#MAJA MARKOVIĆ

#ZADRUGA

#Zadruga 4