Tijana eM: On je za mene najlepši muškarac na svetu!

Popularna mlada pevačica, koja je slavu stekla pesmom Žena od sultana Tijana Milentijević nedavno je bila u žiži javnosti zbog fizičkog nasrtaja koji je doživela od strane svog dečka.

Nakon što je zatvorila priču sa bivšim dečkom Tijana je otkrila koji muškarac sa javne scene je baš po njenom ukusu. Kako je navela, idealan tip muškarca po njenom mišljenju je Miloš Biković, mada nije isključila ni njegovog kolegu iz filma Južni vetar, Miodraga Radonjića. 😁😎

- Divim se Bikoviću na velikom uspehu, kako u Srbiji tako i Rusiji. Dečko je mlad, a toliko toga je postigao zahvaljujući talentu i ambiciji. Osim toga, on je za mene najlepši muškarac na svetu. Nema boljeg od njega. Šmeker je i Miodrag Radonjić, ali više mi se sviđa Miloš.

View this post on Instagram

A post shared by 🎀 𝒯𝒾𝒿𝒶𝓃𝒶 𝑒𝑀 🎀 (@tijanamilentijevic.official)

IZVOR: IG / @tijanamilentijevic.official

Takođe, Tijana je navela da bi rado delila kadar sa Bikovićem u filmu Južni vetar, kao i to da bi se neka njena pesma možda lepo uklopila uz film. 😎

- Celoj ekipi Južnog vetra bi dobro došla jedna "žena od sultana". Sigurna sam da bih se dobro snašla u njihovom projektu, jer odavno želim da glumim u nekom filmu ili seriji. Južni vetar je baš po mojoj meri, a verujem da bi se neka moja pesma dobro uklopila u njihovu priču - rekla je Tijana i dodala da bi joj bila čast da deli kadar sa Bikovićem.

Autor: redportal.rs

#Miodrag Radonjić

#Tijana Milentijević

#Tijana eM

#južni vetar

#miloš biković

#žena od sultana