Bolan kraj, polni organ STRADA 🤯

Kako prenosi portal Mondo, masturbacija ima brojne prednosti za zdravlje, naročito ako ste joj skloni uveče, pred spavanje. Ipak, internetom kruže brojni saveti, trendovi i iskustva o samozadovoljavanju, pa se među njima našao i jedan bizaran - masturbacija sa bananom. O čemu se zapravo radi?

Muškarci su objasnili da banana imitira oralni seks zbog sluzi koja se nalazi u kori. Takav osećaj produžava zadovoljstvo, a mnogi od njih ni ne slute koliko ova tehnika može biti opasna. Verovali ili ne, jači pol ubacuje svoj penis u oguljenu koru banane i na taj način masturbiraju, a pojedini su zagrevali koru kako bi imali što bolji osećaj.

Samo oljuštiš bananu (možeš da je pojedeš kasnije), postaviš koru na penis i masturbiraš. Sluz iz banane je odličan lubrikant.

Ovaj trend je zaživeo i u inostranstvu, a tamošnji lekari otkrili su posledice ove metode i upozorili muškarce da nikako ne koriste bananu u ove svrhe. Prema njihovim rečima, osnovne posledice su osip i rane na polnom organu, a ukoliko protein koji se nalazi u kori dospe do kože, može da se pojavi i infekcija praćena upalom kože.

Ovu metodu naročito ne bi trebalo da koriste muškarci koji imaju problema sa alergijama.

U slučaju da je osoba alergična na bananu, verovatno je alergična i na druge supstance kao što je lateks ili na neko drugo voće i povrće. Pa, ako ste alergični na lateks kondome, verovatno ste alergični i na koru banane.

Autor: Mondo.rs

#Masturbacija

#Pludeli

#banana

#muškarci

#onanisanje

#seks

#trend

#uživanje