Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući 😳

Laurencija Armendariza, 62-godišnjeg muškarca iz meksičkog Guačočija, niko nije obavestio da je umro, pa je po povratku kući zatekao zabezeknute članove svoje porodice samo neki sat nakon što su se oprostili od njega, i – sahranili ga. 😱

Armendariz se pojavio na kućnom pragu ubrzo nakon što je održana sahrana, a neverovatna priča o propustu nadležnih službi dospela je u svetske medije.

Naime, on je nedelju dana pre incidenta otišao da radi u neimenovanom i dosta udaljenom mestu, međutim, nakon što mu se izgubio svaki trag, porodica je obavestila policiju, koja je navodno pronašla telo muškarca upravo tamo gde je Armendariz trebalo da se nalazi. 😳

Međutim, umesto da nadležne službe utvrde identitet preminulog prema svim protokolima, telo je odmah prosleđeno porodici, jer su nadležni zaključili da ima identične fizičke karakteristike.

Iako je porodica na pokojniku uočila neke razlike, rečeno im je da je to sasvim normalno i da su pojedini detalji koji ih zbunjuju posledica smrti.

Tako je porodica 21. decembra organizovala sahranu, ali samo neki sat kasnije usledio je šok.

- Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući - prepričao je situaciju Armendariz za list Razón de Méhiko".

Lokalni mediji u nastavku su preneli da sada sledi ekshumacija i utvrđivanje pravog identiteta preminulog muškarca, dok Armendariza čeka birokratska zavrzlama i dokazivanje da je živ.

Autor: NET.HR

#Guačoči

#Laurencije Armendariz

#Meksiko