Svoj sam život poklonio svima!

Folk pevač iz Bijelog Polja Šako Polumenta kazao je da će možda jednog dana doživeti da se nekad njegovim imenom nazove ulica u nekom gradu u Crnoj Gori, prenosi portal Volim Podgoricu.

- Svoj sam život poklonio svima, a posebno Crnoj Gori - kaže Šako. 

Neskromna poruka došla je, kako piše Dan, nakon sinošnjeg Šakovog nastupa u jednom od podgoričkih poznatih hotela, gde je pevač bio oduševljen reakcijama publike. 

- Podgorice, moj lepi grade. Sinoć si mi blistala. Bila si najlepša i pevalo se čak u svim kućama. Širom centra grada širilaa se ljubav, tako da je snagom najlepše energije i ljubavi sa moje strane poslata poruka da armija poštovalaca moje muzike ima veliku snagu ljubavi i sloge u ovoj zemlji - ushićeno je poručio Šako.

Kako kaže, dosta je bilo zaključavanja i odlazaka najmilijih ljudi. 

- Sam zagrljaj svih nas uz moje pesme meni daje novu energiju i želju da nas to može još više zbližiti. Isto nebo grli i mene i vas. Hvala vam jer ste moja najveća nagrada. Oni koji moraju da nagrade moje muzičke skupove širom Crne Gore mi nisu ni potrebni, jer me nikad nisu ni nagradili, ni poštovali kao predstavnika ove lepe zemlje tako da ste vi moje ogledalo uspeha - poručio je folker. 

Autor: Volim Podgoricu

#Bijelo Polje

#Podgorica

#turbofolk

#Šako Polumenta