Najpoznatija Hefnerova "zečica" otkrila je da tamo ništa nije bilo tako bajno!

Hju Hefner preminuo je 27. septembra 2017. godine u 91. godini, a iza njega je ostalo velelepno imanje, čuvena Plejboj vila u kojoj je živeo sa svojim "zečicama".

Mnogi muškarci širom sveta poželeli su bar jednom da imaju svoju Plejboj vilu.

Scene koje smo često viđali na malim ekranima iz ove vile, najviše u rijaliti programu koji je bio jako popularan, predstavljale su jedan lagodan, sećan život nasmejanih devojaka koje su tu živele. Sada je najpoznatija Hefnerova "zečica" otkrila da tamo ništa nije bilo bajno.

Holi Medison je u svojim memoarima "Down the Rabbit Hole" otkrila mračne strane života u poznatoj vili Hjua Hefnera.

Ona je u njima progovorila o bizarnim seksualnim željama vlasnika Plejboj carstva i drogiranim orgijama u kojima su "zečice" bile prisiljene da učestvuju kako bi mogle besplatno da žive u luksuznoj vili.

Znale smo da je to prećutni uslov za boravak u vili - rekla je Madisonova koja je bila Hefnerova najduža djevojka.

Holi se u vilu uselila 2001. godine, a Hju je odmah preuzeo kontrolu nad njenim finansijama te joj nije dao da zarađuje izvan njegovog carstva. Dok su bili u vezi govorila je kako želi da se uda za njega i da mu rodi decu, a i Hefner je tvrdio da će biti s njom do kraja života, ali 2008. godine su ipak raskinuli.

View this post on Instagram

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

Madisonova je njihov raskid opisala kao konačno izlečenje od Stokholmskog sindroma.

Dok mu je još bila devojka, postala je zvezda reality showa "Girls Next Door" koji je, uz njen, pratio i živote još dve Plejboj zečice, Bridžit Markvard i Kendre Vilkinson s kojima je Hju takođe bio posebno prisan.

Život u zloglasnoj vili Holi je opisala kao "pakao", a priznala je i da je planirala da izvrši samoubistvo.

Hefner je redovno kritikovao njen izgled i nije joj dopuštao da poseti terapeuta kada se borila s depresijom zbog čega je mislila da joj je oduzimanje života jedini izlaz.

Nisam više mogla to da podnesem. Želela sam da se udavim kako bi pobegla od tog suludog života - napisala je u svojim memoarima.
View this post on Instagram

A post shared by Hugh M. Hefner (@hughhefner)

Kad je napokon napustila Hefnera i vilu, zamenila ju je zečica Kristal Haris s kojom se Hefner oženio 2012. i bili su u braku sve do njegove smrti 2017. godine. Kristal je Madisonovu često u javnosti prozivala da je sve što je napisala u memoarima izmislila samo zato što je Hefner nije oženio.

Kako prenose strani mediji, Holi je predloženo da njeni memoari bude iskorišćen za snimanje serije o čuvenoj Plejboj vili i njenim tajnama.

Autor: srbijadanas.rs / Pink.rs

#Hju Hefner

#Pejboj

#vila