Umrećete od raka svakako, umrite kao ljudi, a ne kao pi..e (piiip)

Popularni influenser (iako on sam hejtuje tu reč) i voditelj emisije Prerano na Red TV Ignat Kotlaja objasnio je razlike između obične i elektronske cigarete.

Prvu elektronsku cigaretu patentirao je Lik Hun u jednoj kineskoj korporaciji, a u Evropi je prvi put predstavljena 2006. g. Elektronska cigareta kao i "obična" cigareta sadrži nikotin, a suštinska razlika je u načinu paljenja cigarete. 🙄 SZO je još 2008. g. upozorila na neproverena pozitivna dejstva elektronskih cigareta u odnosu na obične.

Ignjat je u videu koji je objavio na svom Instagramu potpuno podržao stav Svetske zdravstvene organizacije o elektronskim cigaretama, samo se irazio na nešto nekonvencionalniji način 😏:

- Već decenijama živimo u iluziji da je najgori smrad na svetu smrad cigara, ali nije tako! Najgori smrad na svetu je smrad elektronskih cigara. 😣

Da Ignjat nije ljuti protivnik svih nepušača, vidimo po tome što je podržao one koji konzumiraju "obične" cigarete.

- Neka ide dim u nas nepušače, neka vam smrde prsti, neka požute brkovi. Umrećete od raka svakako, umrite kao ljudi, a ne kao pi...e! (piiip)

View this post on Instagram

Najgori smrad na svijetu.

A post shared by Ignjat (@ignjat_se_zovem) on

IZVOR: IG / ignjat_se_zovem

Ukoliko uspe da se izbori protiv elektronskih cigareta, ostaje otvoreno pitanje da li će Ignjat otići još jedan korak unazad i objasniti da li ima suštinske razlike između cigareta i duvana. 🤔

IZVOR: YT / KUD Mokro

Autor: redportal.rs

#elektronske cigarete