Stiže Teodorin 2. studijski album 😍

Za svega nekoliko dana stiže nam dugo najavljivani album popularne mlade pevačice Teodore Džehverović! 🎤 Pevačica je svoju publiku sve do sinoć držala u neizvesnosti kada je objavila tačan datum i ime novom albuma. 😎

Kako je Teodora otkrila, ime novog albuma je Žena bez adrese, a nove pesme moći ćemo da slušamo od 15. maja u 12.00 časova za kada je zakazana premijera! 📺

Uz najavu albuma, Teodora se obratila svojoj publici sledećim rečima 👇

Ovaj album je puna časa mojih suza koje nikada niste videli. Moje lutanje i loši izbori, moje lekcije. Moje traganje sebe same. Žena bez adrese je sve dala da pronađe svoj mir, dom i ponovnu ljubav prema životu i sebi. I uspela je. Ovaj album je dokaz.
Moja ljubav prema muzici je jača nego ikad. Pesme na albumu su nagrada za svu unutrašnju borbu koju sam prošla. Dok sam ih slušala prvi put kao da su govorile umesto mene. Znala sam da je to najbolji način da sa vama podelim sve ono što sam prećutala. Kroz muziku.
Hvala svim mojim divnim prijateljima i porodici koji su još jednom pokazali da su deo mog bića bez kog ne mogu. Bili ste mi neverovatna podrška toliko da mogu reći da je ovaj album naš, ne samo moj. Hvala svim saradnicima koji su dali sebe u ovom mom 'ponovnom rađanju'. Ne znam kojim rečima da vam se zahvalim, ali znam da znate da zahvalna jesam, istinski.
Dragi moji, znajte da sam dala sve od sebe, da sam mogla još više od ovoga, dala bih. Jedina želja mi je da to zaista i osetite. Žena bez adrese više neće biti samo moja priča. Nadam se da ćete joj poželeti dobrodošlicu.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

IZVOR: IG / @teodoradzehverovic

Teodora je za svoje najvatrenije fanove napravila i čet na Instagramu u okviru kojeg objavljuje detalje u vezi sa albumom, pa smo tako saznali nekoliko stihova novih pesama i videli nekoliko kadrova iz spotova koje je snimila!

- Znam da te iritira. Ona želi biti ja, ona me imitira - deo je jedne od Teodorinih novih pesama!

Foto: Instagram.com / @teodoradzehverovic

Autor: K.Đ.