Pevačica i suprug u istom sosu!

Pevačica Ivana Selakov dugo se nije pojavljivala u javnosti, a kako nema nastupe zbog koronavirusa, svakako joj prija što uživa sa svojom ćerkom Krunom.

- Da, od početka marta, do sada sam imala 2 nastupa. Naravno da je uticalo mnogo, samim tim što smo i Peđa i ja iz iste branše, pa smo se našli u istom sosu. Svi smo se pridržavali, svi smo pazili, ja sam baš ispoštovala mere i samim tim smo uspeli da se sačuvamo. Mi nismo imali koronu - istakla je Ivana, koja se odlučila za onlajn nastupe.

Ivana je sa svojim prijateljima organizovala onlajn spontanu svirku, koja je trebala da traje 2 sata, a oni su se, sami za sebe, zabavljali do 6 ujutru.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

IZVOR: IG / selakov

Sinoć smo organizovali kod nas u stanu, jednu lajv svirku i to je trebalo da bude potpuno spontano. Bilo nas je petoro, pozvali smo 2 sjajna momka iz benda i moj prijatelj Milan, koji je isto pevač, došao je da peva. To je trebalo da traje dva sata, ali mi smo se zapevali do šest ujutru. Izvinjavam se komšijama i baš se vidi koliko nam je to nedostajalo – kaže Selakov kroz osmeh, a onda otkrila da i njena mezimica sve više pevuši i uživa u muzici sa roditeljima.

– Sad zna da je to mama, ali možda joj nije sad najjasnije kako je mama sad uživo tu i tamo na ekranu. Ono što me novo raduje je što obožava muziku, stvarno uživa u muzici. Ne pevam joj, više ona voli da peva – rekla je pevačica za Premijeru.

Autor: redportal.rs

#Ivana Selakov

#nastupi

#onlajn

#pevanje