Prioriteti su na mestu, al’ to ne vide

Reper Đorđe Čarkić, odnosno Klinac, pre tačno godinu dana izdao je svoj 2. studijski album i to baš na svoj 19. rođendan. Album je postigao ogroman uspeh na svim muzičkim platformama i broji 8 autorskih numera.

Pre zvaničnog objavljivanja albuma, određene pesme su procurele, a to je čest slučaj kada su u pitanju Klinčevi singlovi. Mnogo demo snimaka pesama koje još uvek nisu dobile studijsku verziju se vrti po Jutjubu i drugim platformama i stekle su mnoštvo pregleda i veliku popularnost, iako ih Klinac nikada sam nije objavio. Ceo album našao se na Jutjubu odmah po izlasku, ali ne na njegovom zvaničnom kanalu. Broji višemilionske preglede, a ni godinu dana nakon izlaska albuma, Klinac pesme još uvek nije plasirao na Jutjub.

IZVOR: YT / Ludi Ja

Album Prioriteti je jako ličan, što se može i zaključiti po tekstovima pesama koji svedoče o reperovim osećanjima. Pesme uglavnom govore o tome kako se Klinac oseća nakon postignutog uspeha u muzičkom svetu posle mnogo uspona i padova. U albumu je opisano dosta njegovih osećanja i konekcija između njega i njemu bitnih ljudi. Pesma Kiša je, kako se spekuliše, posvećena njegovoj bivšoj ljubavi. To je ujedno i najemotivnija pesma na albumu, po mišljenju mnogih.

Ove godine izgleda će izostati novi album, ali se nagađa da će uskoro izaći nekoliko singlova i dueta, ako je sudeći po njegovim tvitovima.

IZVOR: TW / @neznambre24

IZVOR: TW / @UrosUrke

Autor: redportal.rs

#album

#klinac

#prioriteti

#reper

#Đorđe Čarkić