Muzičar odložio koncert zbog uvedenih mera

Popularni muzičar Božo Vrećo oglasio se na svom Fejsbuk profilu, gde je saopštio da se, zbog novonastale situacije i uvedenih mera, drugi planirani koncert neće održati. Novi datum još uvek nije poznat, kako je naveo Božo, kroz nekoliko dana će imati više informacija.

IZVOR: FB / @vrecobozo

Prvi koncert, koji je održan u petak 20. novembra u Kombank dvorani, izazvao je dosta komentara na društvenim mrežama. Mišljenja su podeljena, dok ga jedni brane, drugi oštro kritikuju odluku da održi koncert u trenutku kada se građanima širom zemlje savetuje da ne slave ni slavu.

Božo se ovim putem oglasio na svom profilu i uputio poruku svima koji osuđuju i kritikuju muzičara. On je napisao duži tekst koji je završio rečima:

- Zaključiću sledećim, od mene ćete uvek dobiti samo ljubav, iz nje sam stvoren i nastaviću deliti je onako kako mogu, umijem i znam, kroz moju muziku. To ima ko čuti i uvek će biti, širom sveta onako kako i zaslužujem. Hvala za svaku lepu reč kojih generalno manjka, da ih uputimo jedni drugima, a za uvrede, svako svoje lice pokazuje izgovorenim, to je najbolji odraz nas samih, izgovorena reč.

IZVOR: FB / @vrecobozo

Autor: redportal.rs

#Božo Vrećo