Organizatori pozvali javne ličnosti da podrže kampanju 😍💖

Usled trenutne situacije sa koronavirusom, odlaže se #starfest u okviru kojeg su Nucci, Sergej Pajić, Crni Cerak i drugi poznati izvođači trebalo da održe zajednički koncert 11. februara na beogradskom Sajmu.

Kako su naveli iz produkcijske kuće Music Star, koja organizuje koncert, kupci ulaznicaće uskoro biti obavešteni o novom datumu, a kupljenje karte će biti i dalje važeće. Ukoliko kupci žele da vrate karte, novac će im biti refundiran.

Iz Music Stara dodaju da kampanja Slavimo Život - Muzikom protiv digitalnog nasilja idalje traje jer je nažalost nasilje sveprisutno među mladima. Tim povodom oni su pozvali influensere, poznate izvođače i sve koji imaju veći uticaj na društvenimmrežama da se, ukoliko do sada već nisu, pridruže kampanji, okače video i doprinesu u borbi protiv ovog društvenog problema.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali očekuju da će koncert poznatih mladih izvođača čijepesme broje više miliona pregleda na muzičkim platformama Jutjub i TikTok biti održan kada se steknu uslovi za to.

Autor: Redportal.rs

#Muzika

#koronavirus

#odlaganje