Jedna članica ih napustila i nije se pojavila na dodeli MTV evropskih nagrada

Little Mix zvezda Peri Edvards priznala je da nije očekivala da će život pop zvezde biti ovako težak i dodala da pevači retko kada dobiju priliku da spavaju.

Pop grupa se ovog vikenda pojavila u emisiji Džonatana Rosa bez članice Džesi Nelson, koja pravi produženu pauzu iz medicinskih i privatnih razloga.

Džesi Nelson se povukla iz javnosti pre dve nedelje, a zabrinuti fanovi grupe sve vreme su se pitali šta se sa njom desilo. Ona se nije oglasila ni na jednoj društvenoj mreži, a propustila je i dodelu MTV nagrada sa koleginicama iz grupe.

Juče se na Tviteru oglasio portparol grupe Sajmon Džones i objasnio da je Džesi na produženom odmoru iz privatnih i zdravstvenih razloga. On je ovim putem zamolio medije da poštuju njenu privatnost.

View this post on Instagram

A post shared by Little Mix (@littlemix)

IZVOR: IG / @LITTLEMIX

Tokom ćaskanja, Peri (27) se otvorila o životu u grupi devojaka, priznajući da je mnogo teže nego što izgleda. Rekla je:

- Mislim da nismo očekivali da će biti ovako teško. Kada si mlada i zamišljaš da budeš pop zvezda, pomisliš: Oh, želim da me svi vole i traže moj autogram! Onda te bace u taj svet i ti si u fazonu: Ovo je previše! Ne odmaramo se, ne spavamo, ali volimo uspeh tako da smo spremni da radimo za njega, bilo je neverovatnih 10 godina!

Autor: redportal.rs

#Little Mix