Who See iz Crne Gore, objavili novi singl "Viđi nane", u saradnji sa sve popularnijom pevačicom nemačko-persijskog porekla TriXstar

Posle uspešne letnje sezone ispunjene nastupima širom Balkana, Who See grupa nam se vraća sa novim singlom. U pitanju je saradnja sa nemačko - persijskom pevačicom Ima Ghafouri poznatom kao TriXstar. 

Internacionalna sinergija spakovana je u sonični anti-depresiv "Viđi nane", preko potreban u ovim izazovnim danima, rađen ne samo na hip hop već i dancehall muzičkoj osnovi.

Dejan Dedović Dedduh pesmu objašnjava kao:

Subjektivno, jedna lijepa reggae pjesma koja nagovještava bolje dane. Nije motivaciona, ali daje nadu.

Svojim singlom "Idu Dani" Who See posle jedne regionalne kolaboracije crnogorskog dvojca sa Sašom Antićem iz TBF-a, odlaze dalje - u svakom smislu reči. Saradnja sa Ima Ghafouri tj. TriXstar nastala je iz zajedničke potrebe širenja dobrih vibracija i kosmopolitskog duha kroz pomenutu fuziju hip-hop-a i reggea i dokaz je da muzika ne zna za granice.

- TriXstar je umjetnica koju pratimo već neko vreme i sve to što smo čuli od nje govori nam da se radi o supertalentu koji tek treba da osvoji svet. Imamo osećaj da biće banje i to nas je spojilo - kaže Dedduh.

Projekat je finansijski podržan od strane Ambasade SR Nemačke u Crnoj Gori. Ovo je još jedna najava dugo očekivanog, petog po redu, Who See albuma, koji poprima finalni oblik i sprema se za sledeću godinu kao još jedno autentično, organsko i autohtono izdanje ovog mediteranskog hip-hop dua, a koji se u regionu izdvojio i pozicinirao svojim originalnim pesmama i albumima, britkim, duhovitim tektovima, upečatljivom muzičkom podlogom i inovativnim spotovima.

Autor: redportal.rs

#grupa

#novi singl

#novo pesma

#who see