Konkurs otvoren do 1. decembra

Sledeće godine u Italiji biće održano 66. po redu takmičenje za Pesmu Evrovizije na kome je Srbija potvrdila svoje učešće, a neki od predstavnika koji će se naći na Beoviziji, odnosno u trci za pobedničku numeru, su nekadašnji takmičari Zvezda Granda kao i pevač Aca Lukas.

Lukas je i pre otvaranja konkursa, koji traje do 1. decembra, govorio o potencijalnom učešću na Beoviziji, ali je sada ova informacija potvrđena, kako saznaje Mondo.

- Dogodine u Rimu, daće bog - rekao je Lukas kojem je pesmu radio Vladimir Graić.

Mimo Lukasa na Beoviziji boriće se i Zorja Pajić, prošlogodišnja finalistkinja Zvezda Granda, koja je numeru kojom će se predstaviti uradila sa suprugom.

IZVOR: YT / Zvezde Granda

- Moj suprug i ja smo pisali pesmu, sada se rade samo detalji i uskoro ću je poslati na konkurs. Od Beovizije očekujem veliko iskustvo, ali i pobedu. Publika na Evroviziji ne zna koliko su pevači popularni i poznati u svojim zemljama. Nemam strah jer je za ovo potrebno samopouzdanje, a pevanje je moj najveći kvalitet - izjavila je Zorja za Alo!

Aleksandar Radojević je još jedan učesnik Zvezda Granda, koji se takmičio u sezoni 2018/19. Kako piše pomenuti medij, njegovu pesmu radiće tim koji je do Evrovizije odveo grupu Hurrucane.

IZVOR: YT / Zvezde Granda

- Samo čekam Nemanju Antonića da završi aranžman i produkciju, prijaviću se jer konkurs još uvek traje. Od Beovizije očekujem svoje najbolje medijsko pojavljivanje kako vokalno, tako i vizuelno. Pričao sam i s mojom mentorkom Marijom Šerifović, odobrila je koncept i ideju, ali ona čeka finalnu verziju pesme - kazao je Aleksandar.

Autor: redportal.rs

#EVROVZIJA

#lukas

#pesma

#zvezde granda