Lukasov menadžer rekao da je pesma već pri kraju 🧐

Pevač folk muzike Aca Lukas novom objavom na Instagramu zaintrigirao je pratioce, s obzirom na to da se dotakao teme Evrovizije koja nam predstoji sledeće godine u Italiji, tačnije u Rimu. 🎶

Naime, Lukas je objavio fotografiju sa svojim menadžerom i napisao:

- Daće Bog, dogodine u Rimu! Za Srbiju - napisao je Lukas uz hešteg "Evrovizija", a istu sliku objavio je i Mirković uz komentar: "Nije lako pobediti, ali pokušaćemo zbog Srbije", kako prenosi Pink.rs, a piše Kurir.

Foto: Instagram.com/Printscreen / aleksandar_vuksanovic_official

Kako pevač nije želeo da detaljnije o ovoj temi govori za medije, to je učinio njegov menadžer, koji je tom prilikom potvrdio da razmišljaju o poznatom muzičkom takmičenju.

- Nije šala. Pesmu je radio Vladimir Graić i privodimo je kraju. U pitanju je ozbiljna balkanska balada. Uskoro ćemo se prijaviti na konkurs. Bitno je što je Aca zvezdetina i cela dijaspora, počev od Evrope do Australije, glasaće za njega. Biće animirani da glasaju. I to ne samo Srbi u dijaspori već i drugi. Aca nosi tu popularnost i to mi olakšava posao. S Marijom to nisam imao. Morao sam da se borim, sav teret je tada pao na mene, morao sam da animiram publiku da glasa. U tome je razlika.

Autor: redportal.rs

#Italija

#aca lukas

#evrovizija

#pesma

#rim