Evo šta sve uskoro publika može da očekuje

Muzičar Gazda Paja postao je otac nedavno. U pauzi od očinskih dužnosti obratio se publici i odgovorio im na najinteresantnija pitanja. Fanovi su se uželeli novih projekata ovog popularnog pevača, te su bili nestrpljivi da saznaju i kada će se pojaviti nešto novo kao i da li se spremaju neke saradnje.

Foto: Printscreen Instagram/@gazda_paja_official

Na pitanje o novoj pesmi odgovorio je široko. Svakako da sprema nešto novo, ali to neće biti samo još jedna nova pesma, već sasvim nova priča i stil.

Neki tvrde da je on najbolji na estradi, što je Paja negirao. On nema tako visoko mišljenje o sebi, već misli da je on jedini koji se bavi muzikom na ovaj način i da se još uvek nije pojavio neko ko radi isto.

Bez konkurencije u ovoj kategoriji lako je biti najbolji. 😂

Foto: Printscreen Instagram/@gazda_paja_official

Interesantno pitanje i još interesantniji odgovor. Paja je napisao da radi na tome da snimi pesmu sa Cecom. Ironično ili ne, svakako je da je ovaj odgovor zaitrigirao mnoge koji se pitaju kako bi zvučao ovaj spoj.

Foto: Printscreen Instagram/@gazda_paja_official

Breskvica i Vojaž su izgleda još jedna potencijalna saradnja. Ovo dvoje mladih ljudi su neko sa kim je saradnja siguran dobitak. Prisetimo se samo kakvu su popularnost doživele pesme sa Vukom Mobom i Tanjom Savić. Nesumnjivo da će duet sa ovim moćnim dvojcem svima doneti korist i mnoštvo pregleda.

Foto: Printscreen Instagram/@gazda_paja_official

Autor: redportal.rs

#Gazda Paja

#Vojaž i Breskvica

#ceca

#duet

#nova pesma

#pitanja odgovori

#saradnja