Pevačica emotivno o svojoj novoj dečjoj pesmici

Folk pevačica Seka Aleksić nedavno je otvorila Jutjub kanal Seka Kids, na kome objavljuje dečje pesmice koje je ona lično otpevala.

Do sada Seka je objavila nekoliko dečjih pesmica, a prva u nizu je Slon i gramofon, koja broji preko 24.000 pregleda.

IZVOR: YT / Seka Kids

Međutim, ovo nije sve što je Seka Aleksić pripremila za mališane. Na društvenim mrežama pevačica je najavila novu pesmicu, odnosno uspavanku koja nosi ime Uspavanka za lutku Maju. U videu ispod sa vama delimo delić nove pesmice:

View this post on Instagram

Pesma je posebna, za mene jako emotivna i tesko mi je bilo da pevam, rasplakala sam se u studiju nekoliko puta...setila sam se detinjstva, tate, mame...steglo me nesto u grlu i suze su same potekle... Nadam se da ce se malisani uspavljivati uz lutku Maju 🙏🏼💙😇 Havla @s_lazic za sjajna tekst i melodiju, nisam ocekivala da ce bas ovako dobro sve da ispadne na kraju. Hvala i @krsmanovicaca koji je uradio ovakvu muziku 🙏🏼 . . #uspavankazalutkumaju SUTRA NA YT KANALU (link u opisu profila) Ne zaboravite da #subscribe kanal #SEKAKIDS 💙

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

IZVOR: IG / @seka_aleksic

Uspavanka je veoma emotivno uticala na Seku, koja se tokom njenog snimanja nekoliko puta rasplakala u studiju jer se setila svog detinjstva.

Autor: redportal.rs

#Seka Aleksić

#Seka Kids

#deca

#pesmice

#uspavanka za lutku maju