Subota na Trgu Republike ❤

Koncert Lene Kovačević održaće se u Beogradu na Trgu Republike u subotu 7. avgusta sa početkom oko 21 čas, u okviru programa festivala BELEF. Ulaz  je slobodan.

Na repertoaru će se naći Lenini popularni singlovi, među kojima su CafeDubineSamo da mi jePožuriLeto jeBeograde, kao i posebne obrade trenutnih hitova u Leninom aranžmanu. Lenin najnoviji singl “Beograde” može se čuti OVDE.

Lena se smatra jednom od najvažnijih muzičarki nove generacije, nastupa u brojnim koncertnim dvorana širom sveta i jedina je osoba iz regiona koja je bila gošća na BRIT Awards, dodeli briranskih muzičkih nagrada,  u Londonu u O2 Areni. Objavila je tri visoko tiražna albuma za domaće tržište i region, kao i nekoliko singlova za inostrana tržišta. Imala je nastupe u Belgiji, Holandiji, na Kipru, u Italiji, Americi, Nemačkoj, Austriji, kao i u Srbiji i regionu.

Lena stiče sve veću popularnost u Turskoj, njeni intervjui i fotografije su objavljeni na naslovnim stranama nekoliko magazina u toj zemlji.  Lena Kovačević je deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca koja je sarađivala i sarađuje sa brojnim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su, između ostalih: Lara Fabian, Mariza, LP, Dulce Pontes, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Pink Martini,...

U 2020. Lena je održala rasprodat koncert u Narodnom muzeju, koncert na lokalitetu  Lepenskog vira i dva rasprodata koncerta u Zvezdara Teatru.

Autor: redportal.rs

#Trg republike

#beograd

#besplatan

#koncert

#lena kovačević