Niki objavila da li se vraća na javnu scenu 👇

Niki se 6. novembra vratila na društvene mreže kako bi odgovorila na komentare i pitanja fanova. Jedan od komentara bio je o tome kako Niki treba da nađe dadilju svom sinu kojeg su ona i suprug Kenet Peti dobili u septembru jer im, kako navode, nedostaje i žele da je češće viđaju na društvenim mrežama.

Niki, koja se fokusirala na svoju porodicu umesto da stvara novu muziku, podelila je da još uvek nije angažovala dadilju za svoju bebu uz komentar:

Svi mi to govore. Lol. Trebalo bi da nabavim dadilju. Teška odluka.

Niki je potpuno posvećena svom porodičnom životu i u tome uživa, ali to ne znači da nije toliko aktivna na društvenim mrežama.

Sinoć sam pokušala da tvitujem dok sam ga hranila. On je pogledao u mene i rekao - apsolutno NE! - Napisala je Niki i dodala - on želi pažnju samo za sebe!
View this post on Instagram

Happy Anniversary, my love ♥️

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

IZVOR: IG / @nickiminaj

Bez obzira na to da li će pevačica ikada odlučiti da potrazi dodatnu pomoć sa svojom bebom, ona je prenela jasnu poruku, a to je da se vraća korak unazad od karijere kako bi se usredsredila na svoj privatni život.

Ovo nije prvi put da se Niki oglasila da se povlači sa scene. U septembru 2019. godine izjavila je da se povlači sa javne scene kako bi se posvetila porodici. Međutim, ubrzo nakon toga ona se pojavila u PnB-ovoj numeri Fendi.

Autor: redportal.rs

#niki minaž