Želja im je da kao i Ksenija, Sanja i Ivana jednog dana odu na Evroviziju 🎤

"Mlađe sestre" grupe Hurricane stupile su na scenu nedavno sa svoje 3 nove pesme, tim povodom ekipa RED TV-a i emisije Whatzuuuup razgovarala je sa mladim i veoma talentovanim pevačicama koje su tokom intervjua otkrile nešto više o sebi i novim pesmama.

Grupa Hurricane junior je zapravo deo porodice grupe Hurricane, koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić. Starije koleginice pripremale su mlade pevačice u proteklom periodu i radile sa njima na koreografiji i pevanju. 😎

Foto: Printscreen YouTube/RED TV

Kako su rekle u intervjuu, one su deo iste porodice i među njima konkurencija nikada neće postojati. Na muzičku scenu Hurricane JR stupio je sa 3 pesme, od kojih su dve na srpskom jeziku, dok je jedna snimljena na engleskom.

- Mi smo nastale na isti način kao i naše seniorke, mi smo ustvari mlađa verzija njih da tako kažemo - kazala je jedna od članica i potom dodala da je njihova muzika prvenstveno namenjena tinejdžerima njihovog uzrasta, odnosno do 19 godina, ali da pesme mogu slušati i stariji. 🎶

IZVOR: YT / JR

Takođe, mlade pevačice otkrile su za kamere RED TV-a da bi isto kao njihove "starije sestre" volele da jednog dana predstavljaju našu zemlju na Evroviziji.

Ostatak intervjua sa članicama grupe Hurricane JR možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: redportal.rs

#HURRICANE

#Muzika

#hurricane JR

#red tv

#whatzuuuup